Wednesday, May 11, 2011

Lonely

2NE1 !! 
dua dalam satu
their new song. "lonely" !!  
naaaa...gila korea lg. haha. gile sket je
(^.*)v

among girls in 2NE1, i like Park Bom unni more because of her serak-serak basah punya voice and gile-gile punye character. cun & comel !  single solo die pun best. tapi most of her songs dlm MV mesti lelaki tu mati. kesian Park Bom unni. kene tinggal sorang2. lonely sungguh + usia die pun dah tua jgk la klu nak dibandingkan dgn umur idol2 girl group yg lain. 

2ne1 adalah antara girl group sy boley tahan dengar lagu diorang la. tp certain lagu je la. tak semua. yang high pop music tu tympanic membrane tak brape nk kasi lalu lagu jenis mcm tu. iceh..ye ye je. padahal lagu BigBang, Suju, CNBlue, Beast, Shinee, Ukiss, Jenusien...etc (bnyk nk sebut..x larat)  yang rancak2 music die boley plak tympanic mambrane kasi lampu ijau, siap menari-nari ossicles bone ni ha. =P

LONELY



Park Bom solo:




2 comments:

Anonymous said...

ni keje seharian ye..igtkan busy mesorat..ish3..

LavenderloVer said...

aaaa..ni la hasil mesyorat tu klu nk tau.haha =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...