Friday, August 19, 2011

Zero Sifr

OooOooOooOooOoo


i'm exhausted
can't continue but must finish it !
if not i'm gona be like this...


mata pun dah jadi mcm ni O.O
OMG..
million and billion pun dah tahu brape angka zero daa
"billion dulu ke million dulu eh??"
"klu 0 tu banyak and ade kuasa 2 kat atas tu nk panggil ape eh?"
OMG
boley pulak soalan camtu terlintas kt dlm otak ku yg nyaris nk jam ni..
haha.. lucu laa
smpai kene cari kt wiki, 
1 000 000 = million
1 000 000 000 = billion (bi = dua)
1 x 1012 = trillion ..... + llion
dan akhirnya aku menggukkan kepala
"ooooooo... mcm tu keeee.." tu pun x tahu. brape lame tak blaja math?!! 
toing3.. kene sebijik
ni semua pasal bilangan sperm dan bilangan huruf o dlm penyakit yg berkaitan dengan sperm
haha.. adoiii
dermato + urosurgery
cepat2 lah habis exam. >.<!
tapi lepas exam habis nak buat ape pulak.. bosan pulak tak bace buku pasni
aigooo.. syndrome2 



p/s: 
* kawan2.. puasa dah masuk 10 mlm terakhir. mcm mane puasa2 yg lepas? bermutu kah? 10 mlm terakhir ni kite rebut jom!!
* sy x nak dengar lagu raya!! raya makan cekodok je lah.. :)

5 comments:

Anonymous said...

nak cekodok jugak.. (~_~)

..Oltromen solehah... said...

bid,raya makan cekodok ja ka..x jadi lah nk g raya kalu lagu tu..kui3.~

LavenderloVer said...

haha.. mari je lah. make cekodok + air bujang ok doh.kui3.. puah2 gok mai la cni. x pon klu ade project best time cuti roger2 la ogie ney :))

Anonymous said...

klu nk musrep ke pape,roger la sy jugak..di talian 011-7****41 =P

LavenderloVer said...

x nak musrep >.<! haha..
x pon nak buli musrep!! best jgak tuh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...